Διαθεσιμότητα προϊόντων:

Άμεση παραλαβή:

Τα προϊόντα με την ετικέτα ‘Άμεση παραλαβή”, υπάρχουν στο κατάστημά μας και η εκτέλεση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη.

Παράδοση σε 1 – 3 ημέρες:

Τα προϊόντα με την ετικέτα “Παράδοση σε 1-3 ημέρες”, είτε υπάρχουν στο κατάστημα μας είτε ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται ώστε να τα παραλάβουμε εμείς από τη συνεργαζόμενη εταιρεία είναι σύντομος. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στοκ από την συνεργαζόμενη εταιρεία θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Παράδοση σε 4 – 10 ημέρες:

Τα προϊόντα με την ετικέτα “Παράδοση σε 4 -10 ημέρες” δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας και ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται ώστε να τα παραλάβουμε εμείς από τη συνεργαζόμενη εταιρεία είναι 4- 7 εργάσιμες ημέρες. Η παραγγελία θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στοκ από την συνεργαζόμενη εταιρεία θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Παράδοση έως 30 ημέρες:

Τα προϊόντα με την ετικέτα “Παράδοση έως 30 ημέρες” δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας και ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται ώστε να τα παραλάβουμε εμείς από τη συνεργαζόμενη εταιρεία είναι περίπου 20 εργάσιμες ημέρες. Η παραγγελία θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στοκ από την συνεργαζόμενη εταιρεία θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.


Πληροφορίες επικοινωνίας

Για τυχόν απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο stekipet@gmail.com.  


Τελευταία ενημέρωση: 01 Ιανουαρίου 2023

↩ Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα.